Wens je af te zien van jouw bestelling? Dat is mogelijk binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van jouw bestelling.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Om van het herroepingsrecht gebruik te kunnen maken dien je ons hiervan binnen de 14 dagen vanaf de levering op de hoogte stellen (schriftelijk per post op onderstaand adres, per e-mail of via het contactformulier). Je kan hiervoor het modelformulier gebruiken, hoewel niet verplicht.

De geleverde goederen dien je binnen de 14 dagen vanaf de levering terug bezorgen aan Gemini Glow, op het volgende adres:

Gemini Glow
Schuifelstraat 37
9160 Lokeren
België

Welke voorwaarden gelden er?

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden en zonder schade door jou aangericht, kunnen worden teruggenomen. 

De geretourneerde producten zullen vervolgens worden terugbetaald, vermeerderd met eventueel betaalde verzendkosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere leveringswijze dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering) indien alle producten worden geretourneerd. Deze terugbetaling zal worden voldaan uiterlijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen. Een dergelijke terugbetaling zal worden uitgevoerd via hetzelfde betaalmiddel als voor de oorspronkelijke transactie werd gebruikt. Kosten door de klant gemaakt voor het terugzenden van de goederen worden niet vergoed.